Najnovšie recenzie zo sekcie Osobné váhy
spokojnost
- Funguje
Váha poskytuje viacero údajov o hustote kostí a podobne, všetko ako je uvedené v popise. Trošku trvá, kým tie prepočty naskočia, tak som spočiatku ani nevedela, ako to zapnúť (stále som si nie istá, tak len stojím a čakám, ale ono to naskočí). Má to aj vnútornú pamäť údajov, čiže si to viete priebežne sledovať.
- rychle meranie
- ľahká manipulácia
Super cena, skvely vyrobok
- Kvalitná váha
Omron BF 511 tyrkysová
Pridané: 22. októbra 2023
(naposledy upravené 22. októbra 2023)
Zakúpený v TlakomeryOMRON.sk
Tato vaha nie je super inteligentna ako dnesne smart vahy s aplikaciami, pride mi skor ako zdravotnicka pomocka. Na druhej strane vsak ukazuje verne a stabilne skutocnu vahu, a preto som sa rozhodla ju kupit znova, (prvej haproval displej po 8 rokoch) a to po kratkom pouzivani smart sklenenej vahy, ktora ukazovala nie vzdy uveritelne hodnoty. No a po prvom odvazeni Omron vahou sa moje podozrenia potvrdili (nastastie :D )
- má veľa funkcií ako BMI, BFR, Svalový index, voda v tele, hmotnosť kosti, BMR, pomer bielkovín, metabolický vek, úroveň viscerálneho tuku, podkožný tuk, hmotnosť tuku, bielkoviny, svalová hmota, úroveň obezity
zatiaľ jeden deň používania
Sencor SBS 5051WH
Pridané: 12. októbra 2023
(naposledy upravené 7. novembra 2023)
Zakúpený v planeo.sk
- Zatiaľ spoľahlivý
- Tak ako váhu propagujú, že sa dá pripojiť k apke tak to nie je pravda. Pripojenie k apke nefunguje takže váha slúži iba na odvázenie ale žiadne informácie o tuku, BMI a pod. neziskate.
Spokojná
Veľmi dobrá náhrada starej mechanickej váhy.
Dobrý produkt
- Okamžité važenie a zobrazenie, bez potreby aktivovať váhu dotykom
- zobrazenie meraných parametrov v aplikácii v mobile
- usb dobíjanie
- Chýba história merani BMI, tuku, kostí, ....v aplikacii
kvalitná váha, vzhľad, usb dobíjanie
- pekná
- presná
- nie je drahá na mojalekáreň
- Neúplné informácie. V popise udávajú meranie funkcií so štatistiku ale v reále váha sleduje iba váhu a tuk! Tento detail nebolo možné zistiť z popisu Alzy resp výrobcu..
Kontaktujte ma pls koli vrátenieu váhy zoberiem radšej etu za 90eur u vás. Tam som to preveril s customer servise ety a štatistika ukladá všetky merané parametre.
- Dobrá cena
Concept VO 4000
Pridané: 21. septembra 2023
(naposledy upravené 21. septembra 2023)
Zakúpený v Alza.sk
- základná funkcia, t.j. váženie funguje
- nedokázal som spárovať s telefónmi
- aplikácia na staršom androide mrzla
V podstate mám váhu, ktorá mala mať viac funkcií, ale v skutočnosti mám iba tú základnú, lebo sa nedá spárovať s aplikáciou v telefónoch. Skúšal som na 2. Možno iba vadný kus, ale čakal by som, že to bude fungovať, nakoľko je to hlavná funkcia zariadenia. Nereklamoval som, lebo na to nemám čas ani náladu.
Zobrazujem 201 - 220 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Ďalšie »