Najnovšie recenzie zo sekcie Osobné váhy
- Jednoduchosť váženia a merania, zapínanie váhy klepnutím prsta nohou, vypínanie automatické, rýchly prenos nameraných hodnôt do aplikácie Connect, prehľad nameraných údajov v Connect a ešte lepší prehľad v Garmin Express, dostatočne veľký a čitateľný displej, pekný dizajn
- Jednoducho SUPER
- žiadna
- Zatiaľ spokojnosť.
- Váži :)
- Funguje aj aplikácia android.
Moja stará osobná váha ukazovala optimisticky o 4kg menej. Táto nová ma vrátila do reality.
- lacná
- spĺňa účel
Dobrá je.
Váha meria základe parametre ktoré potrebujem váhu, tuk a svaly. S výrobkom som spokojná.
- slovenská aplikácia
- rýchle a presné meranie
- meria BMI
- meria vodu v tele
Všetko sa krásne prepojilo s aplikáciou, dáta uložené, zobrazuje všetko ako je popísané. Zatiaľ max. spokojnosť.
Skvelá váha pre tých, ktorí chcú mať predstavu o svojom tele. Práca s aplikáciou a jej spárovanie s váhou je v pohode, váha ukazuje mimo hmotnosti množstvo ďalších ukazovateľov, napr. tuk, vodu, BMI a ďalšie. Vizuálne je to pekný kúsok, ktorý prišiel kvalitne zabalený. Pre tých, ktorí sa neboja pravdy a radi so svojim zdravím niečo urobia, dobrý pomocník.
Reakcia značky TrueLife
děkujeme za Vaši recenzi. Velmi nás těší Vaše spokojenost s naším výrobkem.
tým TrueLife
Super váha, ideálna veľkosť, prehľadný displej a presné meranie čo bolo pre mňa najpodstatnejšie kritérium. Cena je taktiež veľmi prijateľná. Truelife je dobrá a dôveryhodná značka.
Tým TrueLife
Niesom náročný zákazník čo sa výberu váhy týka veľa funkcií vyslovene nepotrebujem no touto váhou som to ,,naviac" skutočne ocenila. Je to motivujúce sledovať svoje telo a všetky možné hodnoty . Som oveľa aktívnejšía a dbám na svoje ciele. Funguje skvele , váhu môžem len odporučiť.
- Vrelo odporúčam
- zmeria aj podiel tuku , vody či kostí
- minimalistická
- až 8 užívateľov
- super appka
- jednoduchá manipulácia
- prepojenie s mobilnou aplikáciou
- presnosť
- super ako darček
- okamžité meranie
Skvelá váha, ktorá krásne funguje. Výhodou je praktický dizajn a hladký povrch , ktorý sa veľmi dobre čistí a udržuje. Taktiež cena určite zodpovedá kvalite, výha je nabitá funkciami .
Tým TrueLife
- najlepšia váha akú som mala možnosť vyskúšať
- milujem smart produkty
- dbám na svoju líniu naozaj viac a váha mi pomáha v motivácii pri splnení cieľov za vysnívanou letnou postavou:)
Reakcia značky TrueLife
děkujeme za Vaši recenzi. Jsme rádi, že jste s naším produktem spokojena.
tým TrueLife
- skvelá futuristická váha od truelife
- dobrá prehľadná aplikácia
- automatické vypínanie
- dizajn
Perfektné, všetko funguje ako má, spojenie s mobilom bezproblémové, rýchle, presné, som spokojná maximálne aj dizajnovo aj funkčne
DAROVAL SOM.
- váhu mi odporučila ségra, ktorá sa dala na aktívny životný štýl a váha jej v tom veľmi pomáha
- mňa taktiež motivovala
- zmeria všetko možné čo som netušila, že je vôbec možné
- krásne minimalistické prevedenie
- krásny vkusný dizajn
- meria presne
- motivuje ma k lepším výsledkom a pohybu
- možnosť nastaviť pre viac ľudí
- appka
- hodí sa mi do kúpeľne, kde ju mám umiestnenú
Reakcia značky TrueLife
děkujeme za Vaši recenzi. Jsme rádi, že jste s naším produktem spokojen.
- nadčasová váha
- kopa funkcií
- konečne si strážim svoje zdravie a fyzičku
- pekný dizajn
- cena zodpovedá kvalite
Tým TrueLife
Zobrazujem 421 - 440 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...20 21 [ 22 ] 23 24...25 Ďalšie »