Najnovšie recenzie zo sekcie Osobné váhy
- spracovanie
- kvalita displeja
- pripojené k aplikácii
- aplikácia v češtine
Váha má naozaj pekný a hlavne funkčný dizajn. Ponúka veľký a prehľadný LCD displej, ktorý je dobre čitateľný za všetkých svetelných podmienok. Váha sa veľmi ľahko pripája k app v telefóne , ktorá je pekne prehľadná a ľahko sa v nej pracuje. Máte v nej tiež veľké množstvo tabuliek a reportov, kde môžete porovnávať váš pokrok. Aplikácia je kompletne aj v českom jazyku a pri každej nameranej hodnote , máte vysvetlenie, o čo ide a v akých hodnotách by ste sa mali pohybovať. Váhu môžem určite odporučiť.
- Veľmi lahka
- Presnost
- Jednoduchý dizajn
- Dizajn
- aplikácia
- funkcie
- zrýchlenie pripojenia medzi telefónmi
Váhu FitScale W6 BT som skúšala každý deň a musím uznať, že hodnoty boli naozaj podobné, nie ako pri iných váhach. Veľmi sa mi páči aplikácia, s ktorou váha spolupracuje. Registrácia bola veľmi rýchla a páči sa mi aj možnosť váženia hosťa. Všetky indexy sú veľmi pekne vysvetlené a ukazujú zmeny. Jediné, čo by mohli pridať, je napríklad odporúčanie, ako sa dostať k ideálu. Mám nízku hladinu kostnej hmoty a nejaké rady priamo v aplikácii by boli super. Skúšali sme sa vážiť na váhe z rôznych telefónov, pripájanie chvíľu trvá, ale nie veľmi dlho. Navyše musím pochváliť vzhľad. Váha sa nám veľmi hodí do kúpeľne a nemusíme ju schovávať.
- Prehľadná aplikácia
- Bluetooth pripojenie
- Dizajn
- Rýchlosť spúšťania
- Nejedná sa o profesionálne zariadenie
Dizajnovo pekná váha. Reporting merateľných indexov je s otázkou presnosti diskutabilný, ale aspoň je meranie konzistentné.
Teda na absolútne hodnoty má väčší zmysel používať profesionálnejšie zariadenie, ale na sledovanie zmien v rámci rozdielov medzi jednotlivými váženiami je váha viac než postačujúca.
Reakcia značky TrueLife
děkujeme za Vaši recenzi. Vaše spokojenost s naším produktem nás velmi těší.
S pozdravem
Tým TrueLife
- Kompletná diagnostika stavby tela
Výborná váha, ktorá v spojení s appkou, podá všetky informácie ktoré potrebujete ak sa o svoje zdravie chcete postarať aj sami. Bez aplikácie ju nevyuzijete naplno, takže v tom prípade môžete použiť aj lacnejšie alternatívy. V prípade správneho nastavenia, stačí sa na váhu postaviť a ona údaje odošle do telefónu automaticky. Možnosť viacerých užívateľov, ktorých sama rozpozná. Ak aj nie, údaje môže manuálne priradiť správca váhy, príslušnému užívateľovi.
Reakcia obchodu HDmobil
Ďakujeme za nákup :-)
- moderný dizajn
- nízka cena
- ukazuje kadečo
- asi po 1 tyzdni od nakupu došla baterka
Ak by som sa rozhodoval ešte raz, túto značku by om obišiel.
Reakcia značky SENCOR
Dobrý den, děkujeme za Vaší recenzi. Aby Váha ukazovala správně, je třeba umístit ji na hladký, tvrdý a stabilní povrch. Pokud je váha umístěna na koberci nebo na měkkém povrchu, může být výsledek vážení zkreslen. S pozdravem Sencor.
- velke mnozstvo zobrazenych udajov
- rychlost konektivity
- vzhlad
- podlozky
- mierna nedovera v udajoch napr. o hodnote bielkovin
Vôbec neviem, ako táto váha získava informácie o množstve tuku, sile kostí a pod. Ale je to skvelé, aplikácia ukladá všetky výsledky a ak sa každý deň poctivo vážim, tak mám prehľad o tom, koľko mám v tele vody, koľko tuku, aké mám BMI a ďalšie informácie. Nie je to len meranie hmotnosti, ale komplexný stav tela.
- jednoduché ovládanie
- variabilita použitia
- pomer cena x výkon
- hodila by sa aj iná farebná verzia
Bola som prekvapená, že na povrchu váhy je tvrdené sklo, beriem to ako veľké plus pre ochranu povrchu. Musela som vychytať váženie na tvrdom a rovnom povrchu, pretože inak mi váha ukazovala nezrovnalosti, takže odporúčam na rovnej podlahe, nie na koberci. Aplikácia sa ľahko nainštalovala a všetko sa v poriadku pripojilo. Analýza tela je super, je tam veľa informácií, ktoré je užitočné vedieť o svojom tele. Štatistiky sú prehľadné a veľmi podrobné. Oceňujem najmä to, že váha analyzuje percento bielkovín, vody a tuku v tele.
- Farebný a prehľadný LCD displej
- 19 merateľných indexov tela
- Aplikácia
TrueLife FitScale W6 BT je naozaj skvelá váha s mimoriadne užitočnou aplikáciou v českom jazyku! Na váhe je najlepšie to, že meria nielen hmotnosť, ale aj telesný tuk, svalovú hmotu, BMI a mnoho ďalších hodnôt. Vďaka tejto širokej škále meraní mám skvelý prehľad o svojom zdraví a kondícii. Navyše sa jej moderný dizajn hodí do každého interiéru a ľahko sa ovláda. S možnosťou zdieľania výsledkov s lekárom alebo trénerom sa stáva neoceniteľným nástrojom na mojej ceste za lepším zdravím. Určite ho odporúčam každému, kto chce sledovať svoj pokrok a dosiahnuť zdravší životný štýl!
Reakcia značky TrueLife
děkujeme za Vaši recenzi a za čas který jste jejímu napsání věnovala. Vaše spokojenost s naším produktem nás velmi těší.
S pozdravem
Tým TrueLife
Už som potrebovala vymeniť moju starú mechanickú váhu za modernejšiu
- Svietiaci displej
- Zaoblené hrany
- Automatické zapisovanie do spustenej aplikácie
- Pochybná metrika výstupných hodnôt ( voda, tuk a bielkoviny)
- Spokojnosť s tovarom
- malá šikovná, v prevádzke nám postačuje
Everything was great, the order was placed quickly. I recommend it!
- Chibna mechanicka osobna vaha je tam pisane ze odmera do 130kg ale moj sin vazi 25kg jemu ukazuje 30kg falosni visledok tak som odmerala krisnu decerku ma 35kg je zas ukazovalo 40kg zas falosni odmerani visledok tak som sa odmerala ja mam 106kg a ukazalo mi 120kg falosni visledok aj matke aj sestre takze ste običajni podvodnici co predavate falosne mechanicke osobne vahi s falosnim nosnost kg predavate falosne ci pokazene žiadam abi ste mi poslali inu mechanicku osobnu vahu alebo vratit celi poplatok tori bol us aj s kurjerom 15e
- rýchle doručenie
- Myslím že váži dobre.
Maximálna spokojnosť či už s tovarom alebo s prístupom
- Spokojnost
- kvalitné materiály
- konektivita a aplikácia na ukladanie dát
- spoľahlivé a lacné
Zobrazujem 241 - 260 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Ďalšie »