Najnovšie recenzie zo sekcie Osobné váhy
- nemá žiadne nevýhody
- Všetko funguje
Váha má veľký číselný displej a pekný dizajn.
Váha váži od buka do buka, každých 5 m8nút ináč. Som nespokojná
- Jednoducho sa používa
- Ide na tužkové baterky.
Odporúčam hlavne kvôli cene. Je to presná váha. Bohužiaľ tam idú 3 batérie typu AAA.
Vzhľadom na výrobcu mohli to už spraviť s integrovanou batériou s nabíjačkou
- Nefunkčný app
- Smart
- Ihneď sa spáruje s aplikáciou
- Rýchlo vypočíta
- Kvalitné meranie
- Ľahká obsluha
Odporúčam všetkým ktorý chcú vedieť ako su natom zo zdravým a okľko obsahuje ich telo tukov, vodu a podobne.
Je to rýchla a presná váha s jednoduchým ovládaním.
- Nie veľmi intuitívne ovládanie, no snáď keď nastupujem manuál, bude to v pohode
Zlý návod,do dnešného dňa ju nevieme nastaviť aby niečo extra prepočítala.sklamana som z nej.
- Jednoduchosť, vzhľad.
Funguje dobre.
Odporucam
Reakcia značky Niceboy
Děkujeme za doporučení a hodnocení digitální osobní váhy Niceboy ION FitScale. Pěkný den, Niceboy
Váha ktorá váži stále ináč
Reakcia značky SENCOR
Hezký den, děkujeme za Vaší recenzi. Doporučujeme, umístit váhu na hladký, tvrdý a stabilní povrch ,neumísťujte ji na koberec ,jinak může být zkreslen výsledek vážení. Také je třeba vážit se ve stejnou denní dobu, a to nejlépe ráno. Výsledky může ovlivnit i oblečení stejně tak jako jídlo a pití před vážením. Věříme, že díky těmto doporučením, bude vážení přesnější. S pozdravem Sencor.
používam len krátko
- váži, dobre vidieť čísla, pekne osvetlene
- zatiaľ nič
Zatiaľ spokojný ,
uvidím či vydrží viac ako 2 roky.
Splňa moje predpoklady
- Váži viac ako stará mechanická (ale to nie je jeho chyba). Funguje na normálne baterky a nie na malé gombikove.
- Cena/výkon
- Nemá
Odporúčam.
- Ľahko použiteľné
cena/vykon
- funguje ako som ocakaval
- Váži
- Meria
Zobrazujem 121 - 140 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Ďalšie »