Najnovšie recenzie zo sekcie Osobné váhy
- Podobné meranie
- Odporúčané hodnoty v appke sú robené asi na aziatov.
Je potrebné sa stále merať za rovnakých podmienok a používať jednu váhu ak si chcete nejako sledovať váš progres. Každá váha na podobnom princípe to na meria trochu inak, ako aj hodinky. Ak používate dlhodobo jednu a tú istú váhu, mate smerodajne údaje o svojom postupe a zlepšení hodnôt.
- Cena a kvalita je dobrá
Very simple and good for interior! Also working good.
Presná, spoľahlivá dobrá cena ,spokojná celá rodinka.
Reakcia značky TrueLife
děkujeme za Vaši recenzi, velmi nás těší Vaše spokojenost s naším výrobkem.
S pozdravem
Tým TrueLife
- Tenká,digitálna do 180kg.
Za takú cenu neviem či sa dá kúpiť lepšie.Meria naozaj všetko bielkoviny stav kostí, vnútorný tuk,vodu.Super vec.
Jednuducha váha, jednuduhe ovládanie
- Výborná dizajnová osobná váha za dobrú cenu
- Jedinou výhodou je cena, ale ozaj sa neoplatí kupovať túto "diagnostickú váhu"
- Nefunguje diagnostická časť merania - ak chcete váhu používať iba ako váhu okej ale inak určite neodporúčam
- Chýba celý manuál (vpohode sa dá vygoogliť na nete ale teda mohol by byť súčasťou)
- Mám nastavené kg, stúpim na váhu a už je tam iná jednotka (nie nestúpam na šípky hore ani dole), proste pri postavení na váhu sa váhová jednotka mení, čo je úplná hlúposť
Neodporúčam vôbec a áno čítala som manuál aj nastavila osobu -pohlavie, výška... to sa mi podarilo ale diagnostické meranie nikdy váha neurobila a to som sa s tým hrala asi dve hodiny...
Funguje dobre, po oapkovanom vazeni stale ta ista hodnota.
Odporucam
Pekná a zatiaľ spoľahlivá osobná váha za veľmi dobrú cenu. Ďakujem!
- Jasné výsledky pri vážení, kde sa vyhodnocujú iné hodnoty ako len váha
Produkt fungoval len jeden deň, mysleli sme si,že to bude baterkami, zakúpili sme nové a nefungovalo to stále, takže neodporúčam produkt.
- Perfektná
- Zrozumiteľná
- kvalitný, výborná manžeta, presný. BT funguje !
- ladi do kupelne
- Rozozná viacerých účastníkov, prepojenie s telefónom, jednoduché ovládanie
Produkt nefunguje
Cena výborná
- Na displeji vidíte hneď najdoležitejšie hodnoty merania
- Profil pre každého člena domácnosti
- Aplikácia v slovenčine
- Pri otvorenej apke v mobile sa profil váženého člena domácnosti zmení na P0 a displej neukáže okrem váhy žiadne hodnoty - všetko sa ukáže po synchronizácii v mobile
Reakcia značky TrueLife
děkujeme za Vaši recenzi, těší nás Vaše spokojenost s naším výrobkem.
S pozdravem
Tým TrueLife
- Praktická
- Značková
S váhou som spokojný a odporúčam
Zobrazujem 161 - 180 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Ďalšie »